Fotoalbum

Korsbær, torsdag den 1. september 2016

29 pers. mødte glade og forventningsfulde.    

Vi kørte så til Nyborg Circle K, der stod Grethe Dohm hvor vi fik så fik kaffe m/rundstykker , virkelig tiltrængt , så kørte vi videre , ankom til Korsbæk hvor der så stod tolke og tog imod os.                                                                                             

Guiden kom også og han hed Erik , en virkelig god fortæller og var meget tydelige i sin tale, først fortalte han om lærer Andersen som stod på altan og døde af kulde og ud kom lærer Andersen og råbte på Misse .

Vi blev vist rundt, ind i Mads Skjerns butik som så ud som dengang fra 1930, han fortalte om hvor svært det var at skaffe materiale som så ud fra 1930, rulle stoffer var fra Tyskland, så videre til Katrines gård , grisehandleren  Larsens bil stod i gården , vi alle sammen morede os gevaldigt over lokummet med billede under låget af Hitler , Stauning Provst Mejer og nogen skulle lige  fotograferes inde i lokummet, så rundvisning inde i huset, derefter ned i Lauras køkken , som var så stemningsfulde, en masse indtryk det gav, så op til familien Varnæs stue, meget imponerende indtryk også så nøjagtig fra filmen. flot.                                                                                                                                                 

Så til sidst indtog vi vores frokost på Postgården og vi fik os en rigtig god hjemmelavet frokost og vi alle sammen i godt humør ind kom Misse, Oberst Hackel, Skjold Hansen, fru Skjold Hansen og Iben, ude i gården stod Misse og Fru Varnæs og snakkede med os om de nu skulle hygge sig og nyde en god kage til kaffe.                                                                                                                                     

Så gik vi rundt på bakken på egn hånd, sluttede med at tage gruppe billeder så kørte vi så til Nyborg hvor Grethe Dohm blev sat af, samtidigt var der 15 minutters tissepause el. rygepause, så kom vi hjem kl. 19.30 efter en rigtig dejlig og god tur.

En rigtig godt lavet tro kopi af det hele fra filmen, godt lavet af Poul Hammerich og Lise Nørgaard.